voor wijkbewoners
Bloemenkiosk Daalseweg

Over ons

Duurzaam Altrade is een onafhankelijk buurtinitiatief. Wij gaan met buurtbewoners samen aan de slag met duurzaamheidsthema’s. Een belangrijk onderdeel daarvan is de energietransitie. Via de Regionale Energie Strategie krijgt iedereen ook in onze wijk daar mee te maken. Lees onze missie.

Wij hebben niets van doen met politieke partijen, we zijn een onafhankelijk clubje goed geïnformeerde buurtbewoners met hart voor de wijk en de eigen leefomgeving. Een aantal van ons is in het verleden actief geweest rondom het burgerinitiatief om glasvezel in onze buurten aangelegd te krijgen. Dat is een groot succes geworden, al zijn helaas nog niet alle buurten in de wijk Altrade van een snelle internetverbinding voorzien.

Op dit moment zijn we nog hard bezig om deze website verder inhoud en vorm te geven. We willen jou als mede-wijkbewoner stimuleren om je actief in te zetten voor een betere en duurzamere wereld. Iedereen is welkom om mee te doen en krijgt ook een stem die gehoord mag worden.

We hopen je binnenkort meer te kunnen melden over onze plannen en activiteiten. Houd deze website dus in de gaten! Je kunt je ook inschrijven voor de Nieuwsbrief van Duurzaam Altrade.

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .