voor wijkbewoners
Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Duurzaam Altrade geeft een nieuwsbrief uit. Je kunt je via onderstaand formulier daarvoor inschrijven. Wij maken voor de verzending van de Nieuwsbrief gebruik van LaPosta.nl. Deze e-mailprovider voldoet aan alle bepalingen van de AVG (privacywet). Alle gegevens worden opgeslagen op Nederlandse servers en zijn goed beveiligd. Ook is er een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Toelichting

Bij de inschrijving vragen we ook om je adresgegevens en of je huurder of eigenaar bent. Je bent niet verplicht om deze gegevens in te vullen (alleen e-mailadres is verplicht), maar we zouden dat wel enorm waarderen omdat we daarmee onze bereikbaarheid in de wijk kunnen toetsen en zonodig verbeteren. Ook kunnen we je dan inlichten over mogelijke buurtspecifieke activiteiten, of activiteiten specifiek voor huurders of woningeigenaren. Het spreekt voor zich dat we je gegevens niet delen met anderen en alleen gebruiken voor activiteiten van Duurzaam Altrade.

Na inschrijven krijg je een e-mailbericht van ‘Duurzaam Altrade’ met het verzoek je inschrijving te bevestigen. Als je de inschrijving bevestigt, nemen we je gegevens op in ons bestand. Onze privacyverklaring kun je hier bekijken. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .